Insemnari Irelevante

Timiditatea – un defect al oamenilor mari, tupeul – defectul oamenilor mici!

Prima o(a)ra

with 4 comments

De atata batranete, imunitatea la articolele corporatiste este uriasa. Cel de jos insa, mi-a placut caci e cam adevarat 😉

„Cat de importanta este prima ora a unei zile de lucru? Conform multor persoane de succes prima ora este extrem de importanta. Poate fi ora in care vezi totul cu maxima claritate, in care poti sa faci un lucru foarte important la perfectie, si in care te poti concentra pe partea umana a muncii si nu doar pe o lista de sarcini.

Prima ora a unei zile de lucru ar trebui ideal dedicata intocmirii unui plan pe ziua respectiva, dar intotdeauna sa implice mai mult eliminarea unor sarcini si aierisirea ei decat adaugarea unora si incarcarea acesteia. In prima ora a zilei este de asemenea recomandat sa luam legatura cu prietenii nostri, fiind un moment bun pentru comunicare, sansele fiind ca toata lumea este mai odihnita si mai linistita.

David Karp, fondatorul platformei de blogging Tumblr, are o regula simpla pentru prima ora a zilei si anume: nu isi verifica niciodata e-mail-urile. De cele mai multe ori, email-urile iti vor distrage atentia de la agenda ta si mai mult te vor dezorganiza. Doar dup ace ti-ai acordat sufficient timp cat sa iti creezi o agenda perfecta pe ziua respective, abia atunci citeste-ti emai-urile. Lucrurile cu adevarat importante si urgente nu se rezolva prin e-mail astfel ca nu exista un risc major sa pierzi ceva cu adevarat important. De asemenea nici verificarea email-urilor acasa nu este recomandat pentru ca rareori poate fi un lucru productive.”

[sursa]

Reclame

Written by Teiucul

Decembrie 6, 2012 la 14:42

Publicat în Insemnari Elucubrante

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Asa fac si io, incep sa ma aierisesc luni de dimineata si inchid geamul vinerea pe la 19,00. Aierisesc sarcinile pana se usuca de la sine.

  Asterix

  Decembrie 6, 2012 at 15:31

 2. 😆

  Teiucul

  Decembrie 6, 2012 at 15:53

 3. Eu in prima ora imi beau cafeaua. O fi bine asa? 😀

  chitzy

  Decembrie 6, 2012 at 16:28

 4. Pai da! Fiindca aci e vorba de prima oara de dupa prima ora 😆

  Teiucul

  Decembrie 6, 2012 at 16:36


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: