Insemnari Irelevante

Timiditatea – un defect al oamenilor mari, tupeul – defectul oamenilor mici!

Scoala de dans si bune maniere

leave a comment »

Ca fie treaba clara ca lumina noptii, pornim de aci:

Asadar, celor de mai sus as vrea sa adaug si o initiativa privata care mi se pare de mare angajament. Si anume, instituirea unui ansamblu de sincron si voie buna ce va presta, mainly vorba lui Baudlaire, pe la Team Building-uri, Training-uri si alte divorturi cu dar. Cum ar zice o analiza subtila din ZF ori unul din amfitrionii Arenei Leilor – pare a fi un business de nisa cu un potential urias de dezvoltare in urmatorii 18756474i9303 de ani, sustinut de o puternica crestere organica si auto-sustenabila.

Oricum ar fi, eu spun ca merita incercarea. Pana la urma, ce ai avea de pierdut in afara de demnitate!? Prestanta. Aprecierea celorlalti. Recunoasterea parintilor. Mosteniri. Renegarea copiilor. Oprobiul societatii… Dar intreb: ce sint toate acestea in fata unei pasiuni mistuitoare?! Nimic. Absolut nimic. Totul cade in derizoriu atunci cand flacara vie a dansului arde nestavilit in efemera ta fiinta … De aceea, iti spun franc: elibereaza-te! Lasa dansul sa iasa din tine! Expune-te!

Bun! De aici plecam. Acesta este un articol – invitatie la eliberare. Doritorii sint rugati sa sune negresit la zerosaptenoidoinoidoinoidoi. Odata eliberata aceasta energie benefica, te vei transforma negresit intr-un energy-givver permanent. Stiu ca exista ganduri, teama de ridicol, intrebari fara raspuns… Nu e cazul. Nu e important ce muzica se revarsa din boxe, important e sa dansezi ce auzi tu. Ca domnul de mai sus. Nu uita niciodata ca nu participi la un concurs de dans pe continente. Nu dansezi pentru mine, dansezi pentru tine – vorba emisiunii. Deci cu dansul nu ar fi prea multe de spus… Ridica-te si lasa-ti trupul sa te faca de ras.

Ce mi se pare esential insa in toata povestea asta, este sa ai bune maniere. Iar aici nu o sa vorbim nici macar o secunda de eticheta casei regale… Nuuuuu! E vorba de cateva lucruri simle. Intai de toate, trebuie sa te asiguri ca si hailalti sint, minim, la fel de bauti ca tine. Altfel nu te ridici inca. Mai torni in pahare. I-ai imbatat, e timpul. Dansezi, dai frau liber trupului si te manifesti. Ar mai fi doar o conditie sa te simti perfect: asigura-te ca omul / persoana / sau orice ai vedea tu atunci in fata ta e de sex opus. Daca esti nesigur/a de sexualitatea ta, intoarce-te la masa, mai bea si lamureste-te… Daca tot nu, e timpul sa mergi in camera si sa te dai cu crema…

Acu’ nu dau cu parul, zic si eu! Daca or mai fi si alte idei, Condica de Sugestii si Reclamatii de deschisa…

Anunțuri

Written by Teiucul

Octombrie 10, 2012 la 22:25

Publicat în Insemnari Ironice

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: