Insemnari Irelevante

Timiditatea – un defect al oamenilor mari, tupeul – defectul oamenilor mici!

Nu mai pot cu branza de Sibiu

with 3 comments

BREAKING NEWS: Sibiul e blocat. Circulatia e inchisa. Locuitorii sunt rugati sa-si ferece usile si sa nu paraseasca domiciliul. Haite intregi de oi sunt manate de branzari spre Constanta. La imbarcare.

Deci nu mai pot cu branza de Sibiu. Toata branza din Romania e facuta la Sibiu. La orice colt de strada, la orice rahat de taraba ori de vitrina, in orice raft, peste tot se vinde branza. De Sibiu. DOAR DE SIBIU!!!!!!!!!!!!!! Si atunci stau si ma intreb: ce dracu? Chiar toate oile au fost rapite si silite sa pasca pe vastele intinderi ale Sibiului? Pesemne ca asta trebuie sa fie raspunsul devreme ce eu nu gasesc decat BRANZAAAA DEEE SIBIUUUUU!!!!!

Am decis, mi-e clar acum. Insa trebuie sa inteleg cum fac oamenii fata caci trebuie sa fie tare greu. Si am inteles. Dupa ce au intesat pajistile nesfarsite ale judetului, s-au sfatuit si au hotarat ca trebuie sa-si extinda orizonturile. Si iarba. Si-au indreptat atentia catre Australia si Noua Zeelanda. Chiar acum, la ora scrierii acestui protest, o biata oita isi taraste un piciorus in ocean. Nu i-a incaput tot trupul pe vapor, asa mare inghesuiala a prins.

Cel mai grav, dincolo de toate acestea, e ca si amaratele alea doua de insule au devenit neincapatoare. Dupa un accident nefericit in care un cioban a muls din neatentie un caine, au renuntat la vasnicii strajeri. Acum isi pazesc oitele direct cu rechini. I-au luat ieftin, doar pe cateva putinici de branza. De Sibiu. Daca vezi Australia de sus, iti pare o alba si imaculata bucatica de branza. Noua Zeelanda pare asa, un soi de norisor mai cret. Acolo se creste merinosul. Cica ar da branza mai buna. Ca merinosul de Zeelanda nu mai da lapte, dupa incrucisare, da direct branza. Ambalata si gata de vanzare in Bucuresti.

Stiu, sint un ignorant. Cu atat mai mult cu cat toti aia de vand branza – ai ghicit – de Sibiu, sunt din Jina. Pai stau eu stramb si gandesc drept: iti dai seama cate milioane de locuitori orifi in Jina?!? Iti dai seama ce impact urias are Jina, in economia tarii? Jina e noul Jucu!

Ca forma de protest, am luat o radiera si am sters Sibiul de pe harta din camera, harta amplasata strategic langa carpeta cu Rapirea. Rapirea din Sibiu, desigur…

Reclame

Written by Teiucul

Iulie 11, 2012 la 19:04

Publicat în Insemnari Elucubrante

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Daca vorbeai cu mine nu mai puteai despre multe altele. :))

  Asterix

  Iulie 11, 2012 at 20:02

 2. Chiar daca branza nu este facuta la Sibiu, ei tot o vand sub „brand-ul” asta. Se pare ca totusi lumea crede asta si cumpara

  Mioara

  Iulie 23, 2012 at 08:36

 3. In caz de urgenta sfatuiesc reprofilarea pe cascavalul de Hirlau. 🙂

  honey

  August 14, 2012 at 22:39


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: