Insemnari Irelevante

Timiditatea – un defect al oamenilor mari, tupeul – defectul oamenilor mici!

Devolutie

with 3 comments

Mai cunoscut sub denumirea de devolutiune.

Este ceea ce cred ca se intampla, in fapt, zilele astea. De-adevaratelea, nu cred ci sint absolut convins. Fiecare minut, fiecare ora si fiecare zi care trece si in care cercopitecii sint inca in functie, este folosita DOAR pentru a face aranjamentele legale si necesare pentru a-si lasa ghearele infipte in ce-a mai ramas de cigulit.

Oamenii se exalteaza, cauta febrili articole, posturi pe FB, emisiuni, ganduri ori pareri pe care apoi sa le deceleze in incercarea de a-si afla propriul adevar. Se pare ca – in fiecare zi – minusculele manifestari ale viermilor (in acceptiunea celor fara de nimic in afara de bani) reusesc sa mai nasca o idee, un personaj ori o stare de spirit. Personal sint absolut uimit de cate dactilografe online are pe statul de plata prea-maritul partid. Oriunde si orice deschizi, e imposibil sa nu-i regasesti dupa macar comentariul nr-ul doi sau trei. Ce mi se pare insa enorm mai grav este momentul in care ma izbesc de aia de scriu din convingere portocalie. In fine, nu e rostul meu sa judec pe nimeni dar nici nu ma poate opri nimic sa oberv ori sa constat.

Dincolo insa de toata emulatia, excitarea, consternarea, revolta ori de parerile docte ale celor care au ales sa faca o schimbare de langa calorifer, ma tot gandesc la ce se mai poate intampla. Personal nu cred ca focul se va stinge. O singura intrebare imi bantuie neuronii: cine va fi gazul care sa cada peste ceea ce acum pare un jar pe cale sa se stinga?!

Cand eram mic, era o vorba: jocul, greseala asteapta! 🙂

Reclame

Written by Teiucul

Ianuarie 24, 2012 la 11:54

Publicat în Insemnari Elucubrante

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ti-as lua la rost postarea, doar din obicei :))
  ,,Oamenii se exalteaza, cauta febrili articole, posturi pe FB, emisiuni, ganduri ori pareri pe care apoi sa le deceleze in incercarea de a-si afla propriul adevar.
  Cre’ ca as fi fericita sa judece fiecare prin propriul cap, nu ajutat de posturile preferate de TV

  ,,Ce mi se pare insa enorm mai grav este momentul in care ma izbesc de aia de scriu din convingere portocalie. In fine, nu e rostul meu sa judec pe nimeni dar nici nu ma poate opri nimic sa oberv ori sa constat.”
  ceva vreme am considerat ca aceia fac parte din prima categorie, cei care nu se informeaza, apoi sper sa cred in continuare ca-s doar naivi. io naivitatea nu o vad ca prostie. Inca. Sau inca nu o exprim. Nu intru in amanunte, ca-s de discutat.
  Nimeni nu judeca pe nimeni, dar putem gandi…

  Roxana

  Ianuarie 24, 2012 at 20:50

 2. ideea e ca nici o iubire nu e vesnica

  Roxana

  Ianuarie 24, 2012 at 20:56

 3. :)) hai ca-ti fac trafic, nu stiu daca pozitiv sau negativ (azi auzisem de crestere economica pozitiva si crestere economica negativa 😛 ) Crestere sa fie :)) pentru inaltimea lui boc
  bre, ideea mea, judecata de mine gandita de mine virgula e ca basescu e un dictator. In primul rand pentru ca a indus opozitia intre clase sociale.

  in fine, ninge azi prin targ. Voi si familia cand veniti? Ca io n-am uitat de invitatie.

  Roxana

  Ianuarie 24, 2012 at 21:04


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: