Insemnari Irelevante

Timiditatea – un defect al oamenilor mari, tupeul – defectul oamenilor mici!

Pu(b)licitate

with 2 comments

Subiectul e un fel de prima dragoste. E drept, de batranete.

Stau si ma uit ca muta la Paul la tot ce se intampla cu lumea asta, in ultima vreme. E un fel de femeie machiata, coafata, data cu fond de ten pana intre cupe si imbracata in trente atunci cand se largeste cadrul. Spot-urile imi par a fi facute – multe dinte ele – de don’soara secretara cu impresii de piarista, angajata de curand direct in banca. Se forteaza anotimpurile creditelor imobiliare cu trupe demult apuse si fara viers in cantec. Ma intreb: pe cand o promovare asidua a programului ultima casa?!? Sau, ca sa fim in ton de minimal, as inventa o campanie gen: prima rata, ultima viata.

Mecul vine si el si ne spune ca nebunia totala de la ghiseele ciudate a facut ca promotia nustiucare sa se prelungeasca. In alte cuvinte simple: sintem in cacat, shaorma de vis a vis se vinde mai bine, trebuie sa continuam promotia. Un telefonic ma indeamna sa cheltui cu cap. Repet, cu cap! O fi vreo cacofonie? Sau or zice cu card? Laptii incearca si ei sa-mi penetreze awarness-ul. Acum, in post! Asta e ca si cum ai lansa un cabriolet iarna.

M-am intrebat mereu: de ce marile agentii de pu(b)licitate atat de prezente in viata publica prin intermediul campaniilor pe care le sustin doar in schimbul promovarii proprii, nu au facut niciodata un spot pro bono pentru consumul de mere romanesti. Nu pentru un producator, ci pur si simplu pentru mere!

Reclame

Written by Teiucul

Martie 20, 2010 la 00:53

Publicat în Insemnari Ironice

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Eu n-am pretentia la nimic pro-bono, dar macar as spera sa nu mai inghita prostia pe banda rulanta, cu gandul la bani.

    KingSnake

    Martie 20, 2010 at 22:35

  2. Problema nu e atit de mult productia cit difuzarea. Si=apoi, publicul otevist care-i in mare tot ala de sparge geamul la mec dupa oferte si-si da cu galetile-n cap la nu stiu ce inaugurare de magazin de bricolaj oricum nu percuteaza. Asa ca-i cam degeaba.

    Miorlaupufos

    Martie 21, 2010 at 14:49


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: