Insemnari Irelevante

Timiditatea – un defect al oamenilor mari, tupeul – defectul oamenilor mici!

Minuta

with 69 comments

Ora 6. Ceasul suna in disperare. De fapt, telefonul ca nu mai avem ceas de cand eram noi mici. La 4 atipisem. Deci eram bine. Mai ales ca la maxim 10.30 trebuia sa fim in Brasov. Ca sburlita avea o sedinta inopinata. Asa, ca bonus pentru ca indraznise sa ia concediu. Asta dupa ce era musai sa oprim la Otopeni si sa trecem pe la Breaza sa ne intalnim cu doi vasnici participanti la Gunoiereala.

Deci, am reusit sa ne coboram din pat pe la 7 fara foarte putin. Orbi de somn, am intrat in parcarea americanului cu hrana repede. Acolo era deja al mai harnic dintre gunoieri – Asterix. O betie de culori, un rogvaiv pur, o cafea perfecta. Am poze, nu mintesc. Am ras pe stomacul gol. Sburlita ma intreba, in soapta, daca e bine Cardinalul. Nu intelegea de unde luase asa niste papuci albastri. Ne-am scuzat, ne-am pupat, am luat niste perfuzii cu niscaiva cafea si am pornit. La 7.30 trecute fix, sunam la Anachen. Si sunam, si iar sunam. Si a raspuns. Am anuntat-o ca urma sa ajungem putin mai devreme. Cred ca s-a bucurat. Mai ales ca abia vorbea si imi spunea Dragos. Am ajuns la Breaza, i-am luat din zbor si am continuat alergarea usoara spre Brasov.

In acelasi timp: Asterix, Bulgaroaica si Eu se conjugasera pe drum cu Ada, Erminusa, Honey & Pisica fina. Si pornisera. Bineconstruitul era si el in plasa vitezistilor, conducand otomobilul in care convietuiau Andreea, Cristina si Doru. Cam o data la cateva minute, suna telefonul. Noi am ajuns la sedinta in timp util. Initial, ma gandisem sa dau o fuga in Moeciu sa-i las la Pensiune pe Anachen si a sa jumatate. Dar s-a schimbat programul pentru ca ei, niste finuti, au spus ca le-ar placea sa mearga prin Brasov la o plimbare. Asa ca ne-am muscat fizicele inspre a Sfatului piata si ne-am pus pe treaba. Aveam de pierdut cam 2 ore. Tot teoretic. Ca practic, netrebnica de sedinta a luat sfarsit la 14.30. Cand am si plecat spre intalneala. Asta dupa ce telefonul sunase iar si Nasa ma intreba suav cand dracu’ ajungem. Asadar, cu inima cat un purice ca reusisem sa supar lumea pe care o trezisem cu noaptea in capete, am pornit pas-pas. In Bran era frumos tare. Si am vazut si muuuuulte masinute, masini si autocare. Plus foarte multi bipezi care incurcau usor traficul. Dar a fost bine, ca am reusit sa mai intarziem putin. Intre timp, ajunsese si Greg si Horea impreuna cu a sa distinsa sora cu al ei Mircea. Deci mai eram noi plus aA cu a sa copilita – stiu ca o sa citeasca si ea dar nu ma mai tem, acu sint departe.

Ghici ghicitoarea mea?!? Cine a fost prima persoana care s-a indreptat spre masina? Nasaaaaaa. Ne-am luat in brate si ne-am pupat fiecare cu fiecare de parca ne stiam de o viata intreaga. Adicatelea cu drag. Diana m-a luat direct de o mana si m-a plimbat nitel prin curte sa-mi arate imprejurimile. Era frumos acolo, mie mi-a placut. Era cat pe ce sa uit: ora la care s-a terminat sedinta sburlitei si cea la care am ajuns acasa sint singurele repere orare pe care mi le amintesc cu precizie. Parca a mai fost si un 21.30 pentru un gratar. Dar nu stiu exact in care seara. Ceea ce as zice ca e un semn foarte bun. Revenind: incepea sa apuna soarele si inca nu eram toti. Greg, un mare domn, plecase la gara sa o astepte pe aA. Ma rog, dupa mai multe telefoane, a inteles si batranul ca se bucurau si ei de aglomeratia din trafic. Ca sa scurtez nitel istorisirea, am sa spun ca m-am linistit de-adevaratelea abia sambata dimineata. Cand stiam deja ca toata lumea era ok.

Scriind, ma tot gandeam cum sa descriu mai bine ce s-a petrecut acolo. M-am razgandit. Mi-e greu sa cred ca vreo cateva cuvinte ar putea descrie atmosfera. Asa ca am sa scriu despre oameni. Si am sa incep plecandu-mi capul. Am gresit. Tot ce credeam eu despre cei care au ajuns la Moeciu, s-a naruit. Credeam ca sint oameni buni, cu simtul umorului, veseli si plini de viata. Ei bine, m-am inselat. Sint inca si mai si.

Eu – un super baiat, modest, atent la ce se intampla in jurul lui, vesel si plin de bancuri.

Anachen si a sa jumatate – super familie, super cuplu, super oameni. Veseli si bucurandu-se de viata.

Ada – super fata. Dar asta stiam deja. Saritoare, de ajutor, vesela cat incape, empatica. Emana energie si veselie.

Honey – super fata. Am vazut-o zambind mai mereu. De multe ori hohotind. Foarte relaxata si bucuroasa de intalnire.

aA – super mama. Super om. Vesela non stop. Nici o urma de incruntare. Nici o urma de oboseala desi ea a calatorit cel mai mult. Despre copilita nu ma risc sa comentez. Pot spune doar ca mama are intotdeauna dreptate.

NASA – super om. Sensibila, romantica si extrem de vesela. Asa cum o stiam. Da ce zic io vesela? Hohotinda de-a dreptul. Diana idem numai ca in miniatura. Si cu parul putin mai lungut.

Horea – sau don’ doctor. Super baiat. Foarte inteligent si visator. Inca mai are timp sa plece din tara. M-a impresionat vocea. Exact invers proportionala.

Ioana & Mircea – un cuplu ing si iang. Pe Ioana o banui ca si-a facut ceva referat pe seama noastra, prea tacea si parea ca noteaza. Don’ Platon de gratar, aka Mircea, e un super baiat. Chiar daca a vrut sa faca focul de tabara direct in cuptor.

Asterix & Bulgaroaica – super oameni. De gasca, veseli si avizi de relaxare neuronala. Pe ei i-am vazut cel mai putin. Si nu ca am fost suparati ci pentru ca nu prea stateau locului. Asterix cred ca a insistat sa-si toceasca noile achizitii albastre.

Greg – super om. Modest din cale afara, calm, molcom si extrem de asezat. Foarte vesel insa extrem de introvertit dupa capul meu. Da’ si cand are chef de glume, tine-te nene. Vulpele stie cate ceva.

Erminusa – super fata. Am vazut-o zambind mereu. Da’ mereu nene. E genul de om pe care greu o poate darama ceva. Daca a reusit ea sa rezolve o schimbare de ultim moment, nimic nu o s-o mai sperie.

Pisica – super fata. Turbata de-a dreptul. Ii place cu masina prin munti. Motanul e criminal. E un criminal emo. Sufera de caldura. Cred ca e vorba de un motan tropical.

Vulpele – super baiat. Barbierit mereu, prezentabil si cu prestanta. Chiar si in pijamalute e un domn.  Si el e emo. Nu e xenofob. Dar uneori glumeste pe seama subiectului. In preajma ceaiului de menta. Se vede ca-i place lama. Animalul zic.

Bineconstruitul – super om. L-a placut pe Vulpele atat de tare incat s-au tinut de pahare si au povestit de au prins rasaritul. Dar el pentru asta traieste, asta viseaza!

Andreea, Doru si Cristina au fost cei mai cumintei. Dar spun sigur ca sint super oameni. Ii stiu, cunosc ce le poate pielea.

Chitzy – super baiat. A tinut musai sa bem o bere. Cred ca i-a parut rau ca nu a fost cu alcool. Data viitoare nu mai scapa. De fapt, sint sigur ca acum bea un ou crud si isi pregateste vocea pentru karaokele de joi seara.

Carmen – super fata. Stiu sigur asta ca o cetesc demult. Din pacate, acolo nu am apucat sa schimbam prea multe vorbe. Dar ma bucur mult ca a ajuns macar si pentru o cafea.

Pe scurt, fuse usor super. Sa traiesti, Dono! Si personal sper ca data viitoare sa te nimerim in timpul liber. Adica nu job, nu vacanta. In celalalt timp liber.

LE: Gata si pozele, aici!

Written by Teiucul

august 17, 2009 la 19:14

Publicat în Hobby

69 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Buna dimineata.
    Ai uitat pe cineva Teiucule.
    Teiucul si Doamna Sa.Doi oameni cum rar am vazut si pe care sunt onorat, mindru si extrem de bucuros ca i-am cunoscut.
    El a fost suletul actiunii, a venit cu idea ,a facut rezervari, aranjamente, absolut totul ca noi sa ne simtitm bine.Chiar mort de oboseala, venit de pe drumuri , tot la noi s-a gindit prima data. Fara el nu s-ar fi intimplat nimic.
    Ea ma duce cu gindul la o adevarata Lady. Discreta , modesta , dar mereu cu zimbetul pe buze si un cuvint bun pentru toata lumea.
    Va multumesc inca o data.
    Despre restul ce pot sa spun? Deja a devenit un drog fara de care nu pot sa stau prea mult timp.

    Eu

    august 17, 2009 at 19:52

  2. Deosebitii mei dragi!!!!!!!!

    P.S. pentru Bulgaroaica, acum cateva zile am gasit elasticul ala maro de par… m-am gandit cu drag la voi 🙂

    crocoditza

    august 17, 2009 at 20:08

  3. UFff, fa la naiba! Ma simt invidioasa 😦 . Ma bucur sa aflu ca ati petrecut bine , bine ca nici nu ma gandeam ca o sa fie altfel 🙂 . Sper ca la anu’ daca mai faceti ceva de genu o sa va pot insoti si eu. Din pacate nici la astea lunare nu prea mai am cum sa fac prezenta caci m-am gandit sa schimb putin aerul si tara. De poimaine va voi scrie dintr-o tara mai racoroasa asa 🙂 .

    PS: EU, te-am vazut ieri la Tricodava in statie la 41 cred ca te intorceai de la Moeciu ca aveai ceva bagaje :).
    Sburlea, sa stiii ca-l stiu pe Eu din poze 😛 .

    Ele

    august 17, 2009 at 20:15

  4. Vecinico, probabil eu eram.Aveam o geanta albastra.
    Sa dea Domnul sa iti fie bine unde te duci. Drum bun si sa te auzim cu vesti bune.
    PS: si de ce nu m-ai oprit?

    Eu

    august 17, 2009 at 20:19

  5. Seara buna! Ele, unde pleci?

    PS – Am pus si pozele, vezi la finalul postului

    teiucul

    august 17, 2009 at 20:20

  6. Dragilor, nu pot decat sa ma bucur pentru voi ca ati reusit sa va vedeti si sa va distrati in acest sfarsit de saptamana intr-un loc atat de frumos! Iar voi sunteti niste frumosi, cu totii! Felicitari si la cat mai multe intalniri si reuniuni de acest fel! Eu una, multumesc frumos pentru foto! Foarte reusite! O seara placuta va doresc tuturor!

    Julianne

    august 17, 2009 at 20:50

  7. Asterix, vad ca ti-ai luat costumatia de mall :)))

    crocoditza

    august 17, 2009 at 20:59

  8. P.S. cand ma refeream la foto ca sunt reusite, nu era vorba de Nikon D60 🙂 era vorba de voi si de peisajul mirific!

    Julianne

    august 17, 2009 at 21:25

  9. Seara buna Sburlea, in Danemarca, parca citisem la Dono ca o sa treceti si voi pe acolo, astept un semn poate bem o cafea pe acolo 🙂 .

    Eu, stiu sigur ca tu erai, eram in masina in intersectie si nu prea aveam cum sa te opresc 🙂 .

    Ele

    august 17, 2009 at 21:26

  10. Ele, se face 🙂

    Julianne, ma uimesti! Sau tu ai fost prin preajma si ai vazut aparatul? :mrgreen:

    teiucul

    august 17, 2009 at 21:48

  11. 🙂 nu am fost prin preajma desi mi-as fi dorit sa va cunosc personal …sa zicem ca imi place putin fotografia… 🙂

    Julianne

    august 17, 2009 at 21:55

  12. Doar am citit.De’acu văd şi pozele Am citit şi am zâmbit permanent.Şi v’am salutat şi noi din Slănic Moldova.
    De’o fi o ‘data viitoare’,merem şi noi!
    O convingem şi pe Indigo! 🙂
    Seara bună!

    lori

    august 17, 2009 at 22:22

  13. Stimabile, STIMA!

    Asterix

    august 17, 2009 at 23:48

  14. Pupici pt Sburlea si Sburlita! 🙂

    Ada

    august 18, 2009 at 02:08

  15. Nu conta daca era cu alcool sau fara berea. Cel mai important este ca am reusit sa ma vad cu voi toti, chiar daca, din pacate, a fost pentru foarte scurt timp. Cat despre joi, karaoke sa fim seriosi. Vrei sa-si piarda Dragos clientela din cauza ragetelor mele? Dar asta nu inseamna ca nu voi incerca sa fiu prezent.

    chitzy

    august 18, 2009 at 09:29

  16. Hai neatza ! Ce de pozeee 😀
    Asterix este cel mai tare !

    Da’ fucsia ? Fucsia unde e ? Fucsia noastra ce-ati facut cu ea ? 😆 😛

    KingSnake

    august 18, 2009 at 10:03

  17. Buna dimineata, oameni veseli! Faine poze. Asterix, n-am cuvinte. Misto aparitie inainte de cafea 😆 Sau buna in loc de cafea …

    Joaninha

    august 18, 2009 at 10:27

  18. Neata! Si pana la urma care-i treaba cu Minuta? Sau ce reprezinta? Ca nu m-am prins si mi-e ca-s blond. Si nu vreau sa fiu 😆

    metalshrine

    august 18, 2009 at 11:33

  19. ‘neatza!

    Da’ tre’ sa recunoasteti ca v-a dat clasa Asterix in ceea ce priveste moda. Sau trendul. Sau cum i-o mai zice. Si totusi, de ce-i ziceti Cardinalul?

    Marius

    august 18, 2009 at 11:35

  20. Sa traiesti, metalice!

    Minuta este un teasing. Ca ma gandesc io ca gasca e pe cale sa se mareasca 😉 Restul e balet. Si cateva foto 😀

    teiucul

    august 18, 2009 at 11:36

  21. Neata Marius!

    Cardinalul i se trage de la avatar. Pai ai mai vazut tu asa o matza cu o mantie rosie? 😆

    teiucul

    august 18, 2009 at 11:37

  22. Aha… Da, am inteles…cred. Ai fost foarte explicit si la obiect 😆 Whatever. Credeam ca e ceva de dat publicului care mi-a scapat.

    metalshrine

    august 18, 2009 at 11:39

  23. ne vedem joi….ne vedem joi….am urlat dupa voi……

    monoloage

    august 18, 2009 at 11:54

  24. Metalice, nici eu nu stiu sigur ce am vrut sa spun. Deci sintem doi 😆

    teiucul

    august 18, 2009 at 11:56

  25. Dragos, asa vorbeste lumea. Si deci, asa ramane 😉

    teiucul

    august 18, 2009 at 11:57

  26. Am tot sughitat astazi si nu stiam de ce.
    Multumesc pentru aprecieri, dau meditatii de intoleala 😆

    Asterix

    august 18, 2009 at 12:21

  27. Neatza! Sunt cateva poze care mai ca te fac sa sari in masina si sa pleci imediat spre Moeciu. Cum se cheama pensiunea?

    dorin

    august 18, 2009 at 12:28

  28. Salut Dorin! Pensiunea Nicoleta ii spune. Daca ai nervi sa cauti in posturile mai vechi, gasesti si ceva link.

    LE – stai ca am cautat eu, uite aici: http://inmoeciu.ro/index.php?displayclient=22&subdomain=pensiuniMoeciu

    teiucul

    august 18, 2009 at 12:36

  29. Ziua Buna
    Io de ce nu pot sa vad pozele? Adica le-am salvat si nu pot sa le vizulaizez!
    Oare sunt mai mica si mai proasta?
    Noroc cu Ada!
    Cred ca a fost supeeeer pe acolo,daca stiam ca vin si copii,veneam si io,la urma urmei nu am decat 17 ani!

    Mihaela

    august 18, 2009 at 12:51

  30. […] De-a rasu'-plansu', Personal, Povesti frumoase) (buba la cap, nebunii, prieteni, special, suflet) Marea gunoiareala, asa zisa Insula a gunoierilor – de vara, s-a produs in cele mai bune conditii si, ca orice […]

  31. Mihaela, alta data sa nu mai stai pe ganduri 😉

    teiucul

    august 18, 2009 at 12:56

  32. Pai,poate la anu’sunt sigura ca”insula gunoierilor”nu dispare de acolo!
    Multam!

    Mihaela

    august 18, 2009 at 13:25

  33. Mihaela, noi ne vizionam cam o data pe luna, asa ca ni te poti alatura mai rapid de un an (bine, depinde de unde esti si unde locuiesti…).
    Dar clar, iti spun eu sigur… „insula gunoierilor” nu va disparea, indiferent de locul unde va fi mutata. 😉

    Ada

    august 18, 2009 at 13:38

  34. nici eu nu pot vizualiza pozele. ma ajuta cineva? 🙂

    Dea

    august 18, 2009 at 13:45

  35. Servus Dea si bine ai venit!

    Uite aici o alta serie de poze: http://thoughtsbyada.wordpress.com/2009/08/17/ai-lav-gunoierii/#comment-5161

    teiucul

    august 18, 2009 at 13:53

  36. multumesc pt vorbele apreciative ! daca tu spui ,asa o fi,dar cred ca iulia e de alta parere 😛
    nici eu nu pot s avad pozele,se poate face ceva in directia asta?

    aA

    august 18, 2009 at 14:00

  37. multumesc, bine v-am gasit!
    pozele Adei-checked 🙂

    Dea

    august 18, 2009 at 14:21

  38. Buna dimineataaaaaaaaaa!!!

    Am incercat sa postez si la mine, dar nu mi-a placut cum se deschide pagina(in deplasare) deci, va salut de la finu’ din casa…deocamdata :*

    Anestisia

    august 18, 2009 at 14:59

  39. aaaa…
    p si s : eu am calatorit mai mult decat a mic si A mare. 😛

    Anestisia

    august 18, 2009 at 15:05

  40. Neata si bine ati revenit!

    IndigoBird

    august 18, 2009 at 17:40

  41. Vedeti ca mi-am sters contul google, inclusiv mailul ca eram „fericita” posesoare (in necunostinta de cauza!) a unui cont adsens sau cum i-o zice, desi nu-mi facusem astfel de cont niciodata.

    IndigoBird

    august 18, 2009 at 19:39

  42. Neatza buna!

    Nasica, am calculat doar punctul de plecare din Bucale, mea culpa 😀

    teiucul

    august 18, 2009 at 21:14

  43. Sa traiesti, suletul actiunii :LOL:

    Asterix

    august 18, 2009 at 21:31

  44. Ce e aia suletul? =))))))))))))

    teiucul

    august 18, 2009 at 21:40

  45. Nu stiu, sa-l intrebam pe „Eu”. Mie imi place cum suna 😆

    Asterix

    august 18, 2009 at 21:43

  46. Sburlea Suletul. Asta e nume de manastire, Cardinale 😆

    teiucul

    august 18, 2009 at 21:45

  47. 😆
    Manastire de maici sau de taici? Hai cu buna seara!

    Dragii mosului (mosei… whatever), va anunt cu regret ca in aceasta minunata seara transfer.ro imi spune ca adresele tuturor de mail sunt invalide, deci nu pot sa va trimit pozele.

    Ada

    august 18, 2009 at 22:10

  48. Ale mele is up si running toate, zau. Transfer e nesuferit 😆

    teiucul

    august 18, 2009 at 22:12

  49. 😆 acum am vazut… moasei *

    Nush, dar a crapat mailu’ si-s trista, maine dimineata ar trebui sa-mi dea customer service iahu un raspuns cum ca… ceva. Vedem!

    Ada

    august 18, 2009 at 22:25

  50. Ada, Adutza, Adutzica…
    Le pui frumusel pe un sidi si ni le aduci la muzichia de la bla bla 😉

    Asterix

    august 18, 2009 at 22:25

  51. Buna seara! Manastire de Teiuci? 🙂 Referitor la ce a scris Ada, poate e de vina e si providerul de net…sau poate pica serverele

    Julianne

    august 18, 2009 at 22:26

  52. Mai e cazul sa spun ca ma oftic al dreaq de tare?
    Mi-ar fi placut sa cunosc restul gastii…dar poate or mai exista si alte ocazii…zic si io 🙂

    Monique

    august 18, 2009 at 22:29

  53. Da, sa traiti, domnu’ Asterix! Daca vii la kara karaoke… vine si sidiu’ cu poz(n)e! 😉

    Ada

    august 18, 2009 at 22:42

  54. Monique, Erminusa vrea o adunare de-asta si la iarna, deci cineva acolo sus te iubeste! 😉
    Pupici, insanatosire grabnica!

    Ada

    august 18, 2009 at 22:43

  55. Multam fain,Ada!
    @Asterix – am vazut pozele…inca nu mi-am revenit.Esti criminal,omule! 😆

    Monique

    august 19, 2009 at 00:00

  56. Ei,deci teiucu’i ‘popritar’ de monăstire….merg şi io la’nchinăciune 🙂
    Bună noapte!

    lori

    august 19, 2009 at 00:06

  57. poi să te felicit şi eu,mă sburlit,prea eşti în mijlocu atenţiunii 🙂
    Personaju important de la serbarea moiecească.Cam aşa zâce tătă lumea…

    lori

    august 19, 2009 at 00:14

  58. Buna dimineata.
    Asterix, cusurgiule, suletul ala e un suflet scris mai la oboseala si boala.
    Sburleo, deci acu ai ajuns si staret? Vorba Adei, la minastirea de maici sau de taici? Ce pot sa zic ? Sarumina parinte si la mai mare.Sa te vad Mitropolit, ca_Cardinal avem.Unificam religiile. 😉
    O zi buna tuturor.

    Eu

    august 19, 2009 at 08:10

  59. Buna dimineata suletelule 🙂

    Asterix

    august 19, 2009 at 08:10

  60. Eu-le, ce boala ai tata? Matreata? 😆

    Asterix

    august 19, 2009 at 08:15

  61. Nu te iau in seama .Vorbeste invidia in tine.Macar eu am unde sa fac matreata 😛 .

    Eu

    august 19, 2009 at 08:17

  62. Bună dimineaţa,Preasfinte Mitropolit!
    Ce mai face Sfinţia-Ta??.

    lori

    august 19, 2009 at 10:10

  63. Am vazut si eu pozele, sunteti criminali oameni buni!
    Monique si eu ma oftic de nu se poate 🙂 dar next time.
    si , si , si ERAM PRECISA ca o sa va simtiti bine si ca va fi o reusita weekendul gunoieresc 😀

    Marmotica

    august 19, 2009 at 14:02

  64. Neatza!
    Si eu sunt suparat pe tine Sburlea!!! Cum sa-l uiti tu pe Minisorul meu, care unde mai pui ca l-am cules din mijlocul raului, prins fiind de sentimentul onorabil de a va aduce un pastrav proaspat!!!…doar seara era programat gratarul!!!(…care a fost a-2-a zi, nu prima!).Sunt suparat pe Asterix, ca eu am vrut sa ma adresez catre maria ta cu „suletul”…nu stiu de ce…dar parca ti se potriveste!!! imi place la nebunie poza cu vanzatorul de pepeni perfect asortat la tricou cu preaiubita-i marfa. si unde mai pui ca Erminusha pozeaza intr-o pozitie tipic de fotomodel (pe anumite coperti de reviste barbatesti)singura problema fiind acel instrument de tortura (de la Cetate) in care se incadreaza si pecare l-a folosit ca decor!!!….in rest numai de bine

    soso

    august 19, 2009 at 16:18

  65. Soso,ce-am facuuut? Unde? Jur k n-am baut asa mult incat sa nu-mi amintesc.. Hmm..

    BlueAngel

    august 20, 2009 at 10:35

  66. Dragii mei,bine v-am gasit!(sper sa nu mai imi cada curentul aproape de finele postului,ca ma iau crizele)
    Cum am spus si pe la Ada,cuvintele is de prisos,pentru ca ne-am simtit foarte bine si ne pare rau ca s-a terminat asa de repede.
    Desi aveam emotii,necunoscand pe nimeni in real life,am zis..buei n-o fi dracul asa de negru.Si a fost gri pana la urma! 😆
    Sburlea si Sburlita sau Teiucii 😀 :Sa nu va schimbati niciodata,eventual va puteti schimba tichiutele intre voi. 😆 La anul,va asteptam cu mare drag!
    Nasa:esti inocenta dar nu gandurile ci vorbele tale sunt criminale.Bai za uei,sa nu porti tocuri ca mi-ai nenorocit cei 1.65m imaginari 😆 Pentru Diana premiul I pentru replica adresata lui Horea: iti sparg dintii 😆
    Ada:asa ochi,asa fata ;;)
    Asterix si Bulgaroaica: Super oameni,super caractere.Nu prea am vorbit,dar ne-am inteles din priviri :->
    Ermi si Horea sau Horea si Ermi:ma repet->Ceva-ceva?
    ps pentru Doctoru’:Cat mai mere spaga pentru un control ginecologic scurt,din ala bagi degetele pac-pac si gata? 😆 (Nu te oftica,stii ca imi esti drag 😛 )
    Anca:super doamna.Sa pui mana sa lasi fata sa stea pe mess.
    Greg:Ce faci? 😆 Tot respectul meu dar mai ales al lui Andy ca ai urcat cu J-ul pe drumurile noastre montane
    Pisoii:Foarte de treaba,frumosi si nebuni asa cum le sta bine unor pisoi turbati ce se respecta.
    ps pentru Motan:am auzit ca vorbesti germana numai dupa ce te intorci de la nunti 😆
    Honey:Honey,honey,honey.Faina fata,misto ochi,mai ales ca ii tine inchisi in aproape toate pozele 😆
    Vulpeleeee: Inca mai rad la bancul cu… barbia.Numai ca acum nu mai e nasa langa mine si nu mai sunt nevoita sa ies afara sa rad. 😆 (Nasa,stiu ca o sa mi-o fur pentru asta)
    Soso:L-ai bagat pe Mimisor la cura de slabire?Ca vineri ajunsese cat un Saint Bernard 😆 Mare om si el…foarte bine construit 😆
    Alex:nici pe tine nu te-am uitat.Foarte de treaba!
    Mircea si Ioana:doi simpatici.
    ps pentru Mircea:Mai puti breh de la gratar?Dar somonu’, unde e somonu’?
    Si Andy:deh ce e mai bun vine la urma 😆 Vreau sa va anunt ca spre surprinderea mea,a inteles mai mult decat era cazul 😆 si s-a simtit extraordinar de bine in compania voastra,a tuturor!Ca si mine de altfel!
    Gata cu siropul 😆 V-am pupat din mers,ca poate imi cade curentul 😆

    Anachen

    august 23, 2009 at 12:50

  67. Domnu’Sburlea, felicitari si la mai mare!

    bancutadelanga

    august 29, 2009 at 10:24

  68. Sevus bancuto! 🙂 Si bine ai venit!

    teiucul

    august 29, 2009 at 10:39

  69. Bine v-am gasit!

    bancutadelanga

    august 29, 2009 at 11:43


Lasă un comentariu